Welkom

 

Wij zijn Leo & Judith van Laser-it.

 

Met onze laser graveermachine voorzien we u van een origineel, uniek en persoonlijk cadeau.

 

Omdat we klein zijn zorgen we voor een snelle levering én betaalbare topkwaliteit. Als wij zeggen dat we het doen, dan doen we het ook! U mag er van uitgaan dat wij onze afspraken nakomen, zodat u geen enkele zorg heeft. Afspraak is afspraak.

 

We hebben geen winkel of showroom. Wilt u graag persoonlijk geholpen worden, is het altijd mogelijk om een afspraak te maken.

Historie

 

Eind 2016 liepen we over de kerstmarkt in Essen. Daar zagen we in een kraam iemand met een kleine mobiele laser graveermachine diverse gepersonaliseerde items verkopen.

 

Serveerplankjes, houten telefoonhoesjes, houten naambordjes etc. Ze werden ter plekke voorzien van naam en/of afbeelding. Dat vonden we zo gaaf en daarom hebben we ons verdiept in de mogelijkheden en daarna de stap genomen om ook een laser graveermachine aan te schaffen.

 

Na veel testen en uitproberen, durfden we de mensen in onze omgeving te laten zien waar we mee bezig waren en wat we allemaal met de laser graveermachine konden maken. Iedereen had lovende kritieken. Er kwamen steeds meer opdrachten. De hobby begon aardig uit de hand te lopen.

 

In 2018 hebben we besloten om ons te professionaliseren. We hebben ons in laten schrijven bij de KvK en hebben thuis wat aanpassingen moeten doen waardoor er een knus graveer atelier is ontstaan en zijn overgestapt naar de Trotec Speedy 100 met meer mogelijkheden.